STUDIO RESET is een interdisciplinair bureau dat interieur- en architectuurprojecten vormgeeft en realiseert. 

Het esthetische en praktische aspect worden zorgvuldig tegen elkaar afgewogen en er wordt steeds gestreefd naar een duurzaam resultaat. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gezonde en milieuverantwoorde bouw- en afwerkingsmaterialen. De keuze van materialen heeft immers niet alleen invloed op het milieu maar ook op de kwaliteit van de binnenlucht.

STUDIO RESET beschikt over een meubelatelier waar het ontworpen meubilair eigenhandig wordt geproduceerd, liefst ook met bio-ecologische materialen. Op die manier is er volledige controle over de uitvoering wat van belang is om de kwaliteit te kunnen afleveren die bij het ontwerp wordt beoogd.
Maatwerk kan niet worden gegoten in gestandaardiseerde details. Daarom is elk meubel uniek - het wordt volledig ontworpen om te beantwoorden aan de wensen van de klant en de specifieke eisen van de ruimte.

We bieden dan ook een ‘totaalpakket’: van ontwerp tot detaillering en uitvoering en in het geval van maatmeubilair ook de plaatsing. Dit gebeurt steeds met zorg en oog voor detail.

STUDIO RESET streeft ernaar om van elke opdracht een creatief en inspirerend project te maken!